Bitcoin Cash -hinta ylittää 500 dollaria, mikä seuraavaksi BCH: lle?

BCH kohtaa vastustusta sulkemalla $ 525 -tason.

Bitcoin Cash ( BCH ) -hinta näyttää löytäneen vahvan tukitason nousutrendin aloittamiseksi. Tänään hinta ylitti tänään 500 dollarin tason ja nousi 510 dollarin tasolle, jolla se tällä hetkellä lepää.

Laajempi kryptovaluuttamarkkinoiden ilmapiiri on edelleen nousussa, mutta muutamien varojen hinnat ovat nähneet jonkin verran vetäytymistä päivän avaushinnasta

Bitcoin Cash aloitti vuoden kummallakin puolella vähän tai ei lainkaan, kun hinta vakiintui 350 dollarin tasolle. Hinta jatkoi värähtelyä merkin ympärillä muutaman päivän ajan 3. tammikuuta asti, jolloin Bitcoin Cash -hinta ylitti $ 375 -merkin.

Ostajat aloittivat härkä rallin, joka vei hinnan 350 dollarin merkistä 425 dollarin hintatasoon. Bitcoin Pro havaitsi korjauksen tasolla, joka sai hinnan laskemaan takaisin 400 dollarin tasolle. Hinta aloitti uuden pullirallin 5. tammikuuta, vaikkakin alemmalla kaltevuudella.

Toinen härkä ralli antoi BCH: lle mahdollisuuden jättää $ 400 taso ja nousta yli $ 450 tason. Hinta kuitenkin epäonnistui sulkemassa yli 450 dollarin rajan ja palasi tukitasolle 425 dollaria. Hinta kävi kauppaa lähellä merkkiä tähän päivään saakka, jolloin BCH- markkinat havaitsivat jälleen kerran voimakkaan nousun.

BCH nousi 425 dollarin tasolta 500 dollarin tason yläpuolelle voimakkaalla nousulla. Hinta on noussut 520 dollarin rajan yläpuolelle ja käy kauppaa 523,44 dollarilla lehdistöaikana.

Tekniset indikaattorit ja mitä odottaa Bitcoin Cash -hinnalta

Teknisissä indikaattoreissa MACD näyttää nousevan, kun 12 päivän EMA nousee 26 päivän EMA: n yläpuolelle. Vihreiden kynttilöiden koon kasvaessa indikaattori muuttuu edelleen nousevammaksi. Indikaattori näyttää tällä hetkellä nousevaa vauhtia markkinoilla.

RSI on kasvanut tasaisesti ja on noussut yli 70,00 tason. Tämä viittaa siihen, että välittömään ylöspäin liikkumiseen on vähän tilaa. Jos BCH jatkaa nousuaan tässä tahdissa, Bitcoin Cash -hinta saattaa havaita toisen korjauksen.

Kaiken kaikkiaan 18 28 tärkeimmästä teknisestä indikaattorista antaa ostosignaalin, kun vain kolme indikaattoria antaa myyntisignaalin. Samaan aikaan seitsemän indikaattoria pysyy neutraalina, mikä ei tue kumpaakaan osapuolta.

Bollinger-bändit laajenevat parhaillaan, mikä viittaa Bitcoin Cash -hintojen volatiliteetin kasvuun lyhyellä aikavälillä.

Sijoittajien tulisi odottaa Bitcoin Cash -hinnan vahvistavan tukea 500 dollarin psykologisella tasolla. BCH: n odotetaan jatkavan nousua, mutta hitaammin ja kestävämmin. BCH voi nousta 525 dollarin tason yläpuolelle huomenna aikaisin.

Vastaavasti, jos Bitcoin Cash -hinta putoaa alle 500 dollarin tason, BCH voi palata 425 dollarin tukitasoon. Tämä näyttää kuitenkin epätodennäköiseltä, kun otetaan huomioon markkinoilla havaittu voimakas nousupaine