ESPN Global – En britisk basert mobil e-sportsplattform kunngjør støtte for Bitcoin-betalinger

ESPN Global er en mobil e-sportsplattform som er basert i Storbritannia. Selskapets hovedkontor er i Polen, og det tar sikte på å transformere den globale mobile spillsektoren ved å bruke blockchain.

ESPN lanserer

ESPN Global kunngjorde nylig at deres blockchain-spillplattform hadde lansert. Brukere av plattformen vil kunne gjøre innskudd og uttak i Bitcoin og andre kryptomynter. Betalinger vil bli behandlet gjennom Cryptopay.

Som en del av kunngjøringen uttalte ESPN Global at de ville integrere en online skattejakt kalt „Satoshi’s Treasure.“ Skattejakten vil omfatte BTC som er verdt 1 million dollar som vil bli spredt mellom 1000 finalister.

I uttalelsen utstedt av selskapet sa det at pre-lanseringsfasen ville tilby populære spill gjennom en mobilapp med premier betalt i krypto. Funksjoner som bekreftelse av transaksjoner vil bli desentralisert ved bruk av blockchain-teknologi.

Betalingen vil bli håndtert av Cryptopay, et selskap som spesialiserer seg på kryptobetalinger. Målet er å sikre at betalingene er trygge, sikre og raske. Brukere av plattformen kan velge et spill eller delta i en gruppe for å delta i sanntidskonkurranser. Det deles ut priser basert på de høyeste poengene som er samlet.

Premium medlemskap

Medlemmer av plattformen kan også registrere seg for premiummedlemskap der man får prioritert tilgang til spilleautomater og tidlig tilgang til nye spill. Den britiske baserte e-sportsplattformen er under ESPN Global Corporation Ltd som har hovedkontor i Polen.

Ifølge Chris Parker, direktøren for ESPN Global, har blockchain mye potensiale. Han bemerket at e-sportsektoren var verdt 140 milliarder dollar globalt. Direktøren la til at e-sportsektoren hovedsakelig var drevet av digitale mikro-transaksjoner. Etter hans mening ville populariteten til mikro-transaksjoner i e-sportsektoren bli betydelig forbedret ved bruk av blockchain-teknologi.

Satoshis skatt

Som en del av lanseringen kommer plattformen til å lansere Satoshi’s Treasure. Det vil være et puslespill på 1 million dollar. Direktøren for ESPN Global, Chris Parker uttalte at: „Med dette puslespillet Satoshi’s Treasure på 1 million dollar, lover vi en dusørbelagt bitcoin-lommebok hvis nøkler vil bli delt inn i 1000 fragmenter, og gyte en global jakt på prisdelene.“

Plattformen har også planer om å lansere et innledende byttetilbud for deres Smart Gaming Token (SGT), som er et ERC20-token.

I følge Chris Parker vil de fra lanseringsdagen tilby SGT airdrops til registrerte spillere i gave. Han la til at når spillere taper penger i et spill eller en turnering, ville de bli kompensert via SGT-luftrutene. Spillere tjener en tilsvarende verdi i SGT for det de tapte, som vil bli sendt til ERC20 lommeboken.

SGT airdrops er verdsatt til $ 0,001. Verdien er imidlertid satt til å stige når spillmiljøet vokser. De med premiummedlemskap som mottar doble SGT-er mot mengden superkonkurranse vil også ha eventuelle tap dekket via airdrops.

Bruken av blockchain-teknologi i e-sportssektoren er fremdeles begrenset. Imidlertid er plattformer som ESPN Global med på å vise at teknologien har potensial til å transformere industrien.