Salausmarkkinoiden tunteet nousevat; Bitcoin menettää viikon, voittaa päivän

Kymmenen parhaan kolikon yhdistetty liikkuva seitsemän päivän keskimääräinen salausmarkkinoiden ilmapiiri (sentscore) markkina-arvon mukaan on hieman palautunut viime viikon 4,98 / 10: stä nykyiseen 5,18: een.

Tämä tuo sen lähemmäksi positiivista vyöhykettä, jossa se asui jonkin aikaa kesällä, ja takaisin 5-5,9-alueelle, jossa se enimmäkseen seisoi, salausmarkkinoiden mielipiteiden analyysipalvelun Omenicsin tietojen mukaan. Maailman numero yksi, kaksi ja kahdeksan kolikkoa ovat viikon häviäjiä, vaikka kaikki kolme nousivat tänään.

Se sanoi, että Bitcoin Up on edelleen ainoa positiivisella vyöhykkeellä. Neljän kolikon (verrattuna kolmeen viikko sitten) pisteet ovat tällä kertaa yli 5, BNB: n liittyessä viime viikon listaan, ja ethereum istuu edelleen positiivisen vyöhykkeen partaalla. Merkittävän nousunsa ansiosta kardano on nyt myös suhteellisen lähellä positiivista vyöhykettä.

  • Mielialan muutos 10 parhaan kolikon joukossa:
  • Sentscore-asteikon tulkinta:
  • – 0 – 2,5: erittäin negatiivinen
  • – 2 – 3,9: jonkin verran negatiivinen vyöhyke
  • – 4 – 5,9: neutraali alue
  • – 6-7,49: jonkin verran positiivinen vyöhyke
  • – 7,5-10: erittäin positiivinen

Koska se on melko yleistä, markkinoiden väri muuttuu jälleen viikolta toiselle: kun seitsemän kolikkoa oli viime viikolla punaisia, mikä tarkoittaa, että niiden pisteet olivat laskeneet, tällä viikolla seitsemän on vihreitä. Viimeisen seitsemän päivän aikana viime viikon häviäjästä tuli tämän voittaja, kun binance coin (BNB) -pisteet nousivat yli 17%. Sitä seuraa cardano (ADA) 14,5% ja bitcoin cash (BCH) lähes 11%. Tässä vihreässä ryhmässä kiinnitys (USDT) nousi vähiten, 0,1%.

Kolme pudotettua ovat bitcoin (BTC), ethereum (ETH) ja litecoin (LTC), tässä järjestyksessä. Heidän pudotuksensa ovat vähäisiä, mutta se toi BTC: n 6,7: stä 6,6: een, kun taas kahden viimeisen kolikon pudotukset eivät olleet riittävän suuria vaikuttamaan niiden pisteisiin.

Pelkästään viimeisten 24 tunnin aikana zoomaamalla kymmenen parhaan kolikon yhdistetty liukuva keskiarvo on 5,1 – pienempi kuin molemmat viime viikon 24 tunnin senttimetrit 5,29 ja tämän päivän 7 päivän senttikorit. Samanaikaisesti kaikki kolikot ovat kuitenkin tänään vihreitä, ja bitcoin johtaa pakkausta 8,6%: n nousulla. Ensi maanantaina on vielä nähtävissä, jos yhdistetty sentscore-pudotus vai tämän päivän nousu vallitsevat, mutta toistaiseksi näemme bitcoinin olevan 6,3: ssa, vaikka ethereum riippuu edelleen 5,9-pisteestä. Vain neljällä kolikalla on pisteet yli 5, neljällä on yli 4, ja yksi ketjulinkki (LINK) – putosi negatiiviseen vyöhykkeeseen senttiarvolla 3,9.

Päivittäinen Bitcoin-senttenssimuutos viimeisen kuukauden aikana:

Lähde: Omenics

Viimeiseksi, tarkastelemalla Omenicsin seuraaman kymmenen parhaan luettelon ulkopuolista 29 kolikkoa, havaitsemme, että 22 niistä on nähnyt viimeisten viikkojen aikana nousunsa. Zcash (ZEC) johtaa koko 39-kolikon pitkää listaa 29,1%: n nousulla pisteeseen 5.3. Samaan aikaan ainoa kolikko paitsi bitcoin positiivisella vyöhykkeellä on monero (XMR), jossa on 6,3. Toisaalta negatiivisesta vyöhykkeestä on jäljellä vain yksi kolikko, tämä on komodo (KMD).

___

Metodologia:

Omenics mittaa markkinoiden ilmapiiriä laskemalla sentrifugin, joka yhdistää uutiset, sosiaalinen media, tekninen analyysi, virustrendit ja kolikoiden perustekijät niiden omien algoritmien perusteella.
Kuten heidän verkkosivustonsa selittää, „Omenics yhdistää trendikkäitä uutisartikkeleita ja sosiaalisen median virustekstejä all-in-one-tietoalustaksi, jossa voit myös analysoida sisällön mielipiteitä“ lisäämällä myöhemmin „, Omenics yhdistää uutiset ja sosiaalinen media jossa on kolme muuta pystysuoraa vertikaalia teknistä analyysiä, kolikoiden perustekijöitä ja buzzia varten, mikä johtaa senttituoreen, joka ilmoittaa kunkin kolikon yleisen näkymän. “ Toistaiseksi he luokittelevat 39 kryptovaluuttaa.